Slachtoffer nog altijd in coma na zwaar ongeval Koninginneweg Rotterdam

woensdag 8 oktober 2014 21:26

Rotterdam – Het meisje wat in de nacht van 29 op 30 september jl. werd aangereden op de Koninginneweg ligt nog altijd in coma. Een buurvrouw van het slachtoffer deed via Facebook een oproep aan de veroorzaker van het ongeval die na de aanrijding op de vlucht sloeg. In Beverwaard werd het betrokken voertuig zwaar beschadigd aangetroffen, niet bekend is van wie de auto is.

Het 18-jarige slachtoffer raakte zwaargewond nadat zij vol werd geraakt door de automobilist die tevens enkele paaltjes uit de grond reed, een getuige heeft de auto in de richting van de Beverwaard zien rijden, echter ontbreekt nog ieder spoor van de automobilist. Inmiddels wordt het bericht op Facebook massaal verspreid.

Foto : Joëy Heijstek

DSC_5376

 

 

 

0 reacties

Slachtoffer nog altijd in coma na zwaar ongeval Koninginneweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Het meisje wat in de nacht van 29 op 30 september jl. werd aangereden op de Koninginneweg ligt nog altijd in coma. Een buurvrouw van het slachtoffer deed via Facebook een oproep aan de veroorzaker van het ongeval die na de aanrijding op de vlucht sloeg. In Beverwaard werd het betrokken voertuig zwaar beschadigd aangetroffen, niet bekend is van wie de auto is.

Het 18-jarige slachtoffer raakte zwaargewond nadat zij vol werd geraakt door de automobilist die tevens enkele paaltjes uit de grond reed, een getuige heeft de auto in de richting van de Beverwaard zien rijden, echter ontbreekt nog ieder spoor van de automobilist. Inmiddels wordt het bericht op Facebook massaal verspreid.

Foto : Joëy Heijstek

DSC_5376

 

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!