Slachtoffer nog altijd in coma na zwaar ongeval Koninginneweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het meisje wat in de nacht van 29 op 30 september jl. werd aangereden op de Koninginneweg ligt nog altijd in coma. Een buurvrouw van het slachtoffer deed via Facebook een oproep aan de veroorzaker van het ongeval die na de aanrijding op de vlucht sloeg. In Beverwaard werd het betrokken voertuig zwaar beschadigd aangetroffen, niet bekend is van wie de auto is.

Het 18-jarige slachtoffer raakte zwaargewond nadat zij vol werd geraakt door de automobilist die tevens enkele paaltjes uit de grond reed, een getuige heeft de auto in de richting van de Beverwaard zien rijden, echter ontbreekt nog ieder spoor van de automobilist. Inmiddels wordt het bericht op Facebook massaal verspreid.

- Advertisement -

Foto : Joëy Heijstek

DSC_5376

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd