Veel schade na kop-staart botsing Algeraweg Capelle aan den IJssel

woensdag 8 oktober 2014 22:02

Capelle aan den IJssel – De politie en ambulancedienst zijn woensdagmiddag opgeroepen voor een kop staart aanrijding op de Algeraweg Capelle. De voorste bestuurder remde voor de verkeerslichten voor de Algerabrug waarna de voertuig achterop klapte. Hierbij klaagde de bestuurder over nekklachten.

De verpleegkundige van de ambulancedienst heeft de bestuurder nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Voor de doorstroming richting Krimpen aan den IJssel zijn beide voertuig op de Nijverheidsstraat neergezet. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s weggesleept.

Foto’s en verslag : Jeroen van Zomeren

IMG_1027 IMG_1031 IMG_1033 IMG_1047

 

0 reacties

Veel schade na kop-staart botsing Algeraweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie en ambulancedienst zijn woensdagmiddag opgeroepen voor een kop staart aanrijding op de Algeraweg Capelle. De voorste bestuurder remde voor de verkeerslichten voor de Algerabrug waarna de voertuig achterop klapte. Hierbij klaagde de bestuurder over nekklachten.

De verpleegkundige van de ambulancedienst heeft de bestuurder nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Voor de doorstroming richting Krimpen aan den IJssel zijn beide voertuig op de Nijverheidsstraat neergezet. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s weggesleept.

Foto’s en verslag : Jeroen van Zomeren

IMG_1027 IMG_1031 IMG_1033 IMG_1047

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!