woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Veel schade na kop-staart botsing Algeraweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie en ambulancedienst zijn woensdagmiddag opgeroepen voor een kop staart aanrijding op de Algeraweg Capelle. De voorste bestuurder remde voor de verkeerslichten voor de Algerabrug waarna de voertuig achterop klapte. Hierbij klaagde de bestuurder over nekklachten.

De verpleegkundige van de ambulancedienst heeft de bestuurder nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Voor de doorstroming richting Krimpen aan den IJssel zijn beide voertuig op de Nijverheidsstraat neergezet. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s weggesleept.

Foto’s en verslag : Jeroen van Zomeren

IMG_1027 IMG_1031 IMG_1033 IMG_1047

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -