Verkeerslichten in storing grote kruising Krimpen aan den IJssel

woensdag 8 oktober 2014 13:37

Krimpen aan den IJssel – Dinsdagmorgen even voor de klok van 09:00 uur zijn de verkeerslichten van de grote kruising C.G. Roosweg en de Nieuwe Tiendweg in Krimpen aan den IJssel uitgegaan door een storing. Het verkeer wat moeizaam kon doorstromen is door verkeersregelaars aan de Capelse kant  van de Algerabrug begeleid.

Bij de grote kruispunt  is dit door deels door de politie van wijkteam Krimpen aan den IJssel gedaan.  Door deze maatregelen kon het verkeer weer spoedig doorstromen. De oorzaak van de storing is mogelijk een kabelbreuk, monteurs zijn aanwezig om deze storing te verhelpen. De verkeersregelaars blijven stand-by mocht deze noodzakelijk zijn om ingezet te worden.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_0837 IMG_0840 IMG_0893 IMG_0904 IMG_0913 IMG_0952 IMG_0988

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verkeerslichten in storing grote kruising Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Dinsdagmorgen even voor de klok van 09:00 uur zijn de verkeerslichten van de grote kruising C.G. Roosweg en de Nieuwe Tiendweg in Krimpen aan den IJssel uitgegaan door een storing. Het verkeer wat moeizaam kon doorstromen is door verkeersregelaars aan de Capelse kant  van de Algerabrug begeleid.

Bij de grote kruispunt  is dit door deels door de politie van wijkteam Krimpen aan den IJssel gedaan.  Door deze maatregelen kon het verkeer weer spoedig doorstromen. De oorzaak van de storing is mogelijk een kabelbreuk, monteurs zijn aanwezig om deze storing te verhelpen. De verkeersregelaars blijven stand-by mocht deze noodzakelijk zijn om ingezet te worden.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_0837 IMG_0840 IMG_0893 IMG_0904 IMG_0913 IMG_0952 IMG_0988

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!