Verkeerslichten in storing grote kruising Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Krimpen aan den IJssel – Dinsdagmorgen even voor de klok van 09:00 uur zijn de verkeerslichten van de grote kruising C.G. Roosweg en de Nieuwe Tiendweg in Krimpen aan den IJssel uitgegaan door een storing. Het verkeer wat moeizaam kon doorstromen is door verkeersregelaars aan de Capelse kant  van de Algerabrug begeleid.

Bij de grote kruispunt  is dit door deels door de politie van wijkteam Krimpen aan den IJssel gedaan.  Door deze maatregelen kon het verkeer weer spoedig doorstromen. De oorzaak van de storing is mogelijk een kabelbreuk, monteurs zijn aanwezig om deze storing te verhelpen. De verkeersregelaars blijven stand-by mocht deze noodzakelijk zijn om ingezet te worden.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_0837 IMG_0840 IMG_0893 IMG_0904 IMG_0913 IMG_0952 IMG_0988

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd