Automobilist rijdt woning binnen Marconistraat Bleiswijk [VIDEO]

Date:

Share post:

Bleiswijk – Een vrouw is donderdagochtend gewond geraakt nadat zij achteruit een woning in de Marconistraat binnenreed. De vrouw kwam klem te zitten in haar auto en de schade aan de gevel van het pand was enorm. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om  de woning te stutten en het slachtoffer te bevrijden uit haar voertuig.

Omdat de ernst van de verwondingen niet bekend waren werd uit voorzorg een traumahelikopter meegestuurd. Hun inzet bleek niet nodig want de vrouw was slechts lichtgewond. Omdat er gevaar ontstond dat de woning zou instorten kreeg de brandweer van Bleiswijk hulp van de korpsen uit Haaglanden en Rotterdam. Met groot materieel is de woning gestut om instortingsgevaar te voorkomen. Na ruim een uur kon de vrouw uit haar voertuig worden gehaald om vervolgens naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Wellicht is het een fout van de bestuurster geweest die achteruit reed in plaats van vooruit. De brandweer heeft een onderzoeksteam samengesteld die aan de hand van bouwtekeningen van de woning de schade zullen vaststellen. Daarnaast is ook bouw en woningtoezicht ter plaatse. Het huis mag voorlopig niet worden betreden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-01 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-02 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-03 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-04 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-05 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-06 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-07 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-08 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-9 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-10 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-11 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-12 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-13

 

- Advertisement -

Gerelateerd