vrijdag, juni 18, 2021
19.7 C
Rotterdam
vrijdag 18 juni 2021

Automobilist rijdt woning binnen Marconistraat Bleiswijk [VIDEO]

Bleiswijk – Een vrouw is donderdagochtend gewond geraakt nadat zij achteruit een woning in de Marconistraat binnenreed. De vrouw kwam klem te zitten in haar auto en de schade aan de gevel van het pand was enorm. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om  de woning te stutten en het slachtoffer te bevrijden uit haar voertuig.

Omdat de ernst van de verwondingen niet bekend waren werd uit voorzorg een traumahelikopter meegestuurd. Hun inzet bleek niet nodig want de vrouw was slechts lichtgewond. Omdat er gevaar ontstond dat de woning zou instorten kreeg de brandweer van Bleiswijk hulp van de korpsen uit Haaglanden en Rotterdam. Met groot materieel is de woning gestut om instortingsgevaar te voorkomen. Na ruim een uur kon de vrouw uit haar voertuig worden gehaald om vervolgens naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Wellicht is het een fout van de bestuurster geweest die achteruit reed in plaats van vooruit. De brandweer heeft een onderzoeksteam samengesteld die aan de hand van bouwtekeningen van de woning de schade zullen vaststellen. Daarnaast is ook bouw en woningtoezicht ter plaatse. Het huis mag voorlopig niet worden betreden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-01 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-02 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-03 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-04 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-05 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-06 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-07 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-08 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-9 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-10 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-11 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-12 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-13

 

Related Articles

Grote verkeersactie strand Nesselande: 45 bekeuringen, 3 aanhoudingen en een mes van straat

0
Rotterdam - De politie heeft vrijdag 17 juni groots uitgepakt met een verkeerscontrole rondom het...

Zwaargewonde na steekpartij Dr Albert Schweitzerstraat Bergambacht

0
Bergambacht - Een persoon is donderdagavond rond 18.00 uur zwaargewond geraakt na een steekpartij op...

Gewonde na steekpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een steekpartij op de Wolphaertsbocht in Rotterdam is donderdagmiddag een man gewond...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

GroenLinks: ondersteuning voor Rotterdams zorgpersoneel

GroenLinks: ondersteuning voor Rotterdams zorgpersoneel [...]

16 bekeuringen op hotspotlocaties in Rotterdam

16 bekeuringen op hotspotlocaties in Rotterdam [...]

Gemiddeld vijf coronabesmettingen per Songfestivalshow

Gemiddeld vijf coronabesmettingen per Songfestivalshow [...]

Aanhouding voor bedreiging raadsleden rond Feyenoord City

Aanhouding voor bedreiging raadsleden rond Feyenoord City [...]

Vrienden aan de Maas komen niet naar stadhuis

Vrienden aan de Maas komen niet naar stadhuis [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,978VolgersVolg