zondag, september 26, 2021
15.4 C
Rotterdam
zondag 26 september 2021

Automobilist rijdt woning binnen Marconistraat Bleiswijk [VIDEO]

Bleiswijk – Een vrouw is donderdagochtend gewond geraakt nadat zij achteruit een woning in de Marconistraat binnenreed. De vrouw kwam klem te zitten in haar auto en de schade aan de gevel van het pand was enorm. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om  de woning te stutten en het slachtoffer te bevrijden uit haar voertuig.

Omdat de ernst van de verwondingen niet bekend waren werd uit voorzorg een traumahelikopter meegestuurd. Hun inzet bleek niet nodig want de vrouw was slechts lichtgewond. Omdat er gevaar ontstond dat de woning zou instorten kreeg de brandweer van Bleiswijk hulp van de korpsen uit Haaglanden en Rotterdam. Met groot materieel is de woning gestut om instortingsgevaar te voorkomen. Na ruim een uur kon de vrouw uit haar voertuig worden gehaald om vervolgens naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Wellicht is het een fout van de bestuurster geweest die achteruit reed in plaats van vooruit. De brandweer heeft een onderzoeksteam samengesteld die aan de hand van bouwtekeningen van de woning de schade zullen vaststellen. Daarnaast is ook bouw en woningtoezicht ter plaatse. Het huis mag voorlopig niet worden betreden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-01 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-02 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-03 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-04 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-05 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-06 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-07 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-08 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-9 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-10 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-11 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-12 09-10-14-Marconistraat-Bleiswijk-ongeval-auto-woning-13

 

Related Articles

Politie onderzoekt schietpartij Gorslaan Oostvoorne

0
Oostvoorne - Op de Gorslaan in Oostvoorne heeft zaterdag tegen het einde van de avond...

Poging overval tankstation De Olm Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen aan den Ijssel - Een tankstation aan de Olm in Krimpen aan den IJssel...

Protestmars in Den Haag tegen coronapas

0
Den Haag - Zaterdagmiddag 25 september heeft een duizendtal betogers een protestmars gelopen in de...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Niet overal controleren restaurants, kantines en cafés

Niet overal controleren restaurants, kantines en cafés [...]

Man aangehouden voor dreigen met bom in metro Rotterdam

Man aangehouden voor dreigen met bom in metro Rotterdam [...]

Het Zuidplein zet schoonmakers Ikazia in het zonnetje

Het Zuidplein zet schoonmakers Ikazia in het zonnetje [...]

14 schoten in de Beverwaard; politie vindt alleen hulzen

14 schoten in de Beverwaard; politie vindt alleen hulzen [...]

Rotterdam wil 1,2 miljoen investeren in fietsenstalling

Rotterdam wil 1,2 miljoen investeren in fietsenstalling [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,065VolgersVolg