Nepbezorger overvalt woning Baars Hendrik-Ido-Ambacht

donderdag 9 oktober 2014 12:14

Hendrik-Ido-Ambacht – Een nog onbekende man heeft woensdagavond een woning aan de Baars overvallen. De man die gekleed was als TNT postbezorger belde omstreeks 21:00 aan bij de woning van het slachtoffer, toen deze open deed kreeg hij een vuurwapen op zich gericht.

Omdat de bewoner niet onder de indruk was sloeg de overvaller met zijn vuurwapen én pakket op de vlucht. Diverse eenheden van de politie hebben in de omgeving gezocht nar de overvaller, deze is echter niet meer aangetroffen.

 

0 reacties

Nepbezorger overvalt woning Baars Hendrik-Ido-Ambacht
Schrijver:

 

 

Hendrik-Ido-Ambacht – Een nog onbekende man heeft woensdagavond een woning aan de Baars overvallen. De man die gekleed was als TNT postbezorger belde omstreeks 21:00 aan bij de woning van het slachtoffer, toen deze open deed kreeg hij een vuurwapen op zich gericht.

Omdat de bewoner niet onder de indruk was sloeg de overvaller met zijn vuurwapen én pakket op de vlucht. Diverse eenheden van de politie hebben in de omgeving gezocht nar de overvaller, deze is echter niet meer aangetroffen.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!