woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Nepbezorger overvalt woning Baars Hendrik-Ido-Ambacht

- advertentie -

Hendrik-Ido-Ambacht – Een nog onbekende man heeft woensdagavond een woning aan de Baars overvallen. De man die gekleed was als TNT postbezorger belde omstreeks 21:00 aan bij de woning van het slachtoffer, toen deze open deed kreeg hij een vuurwapen op zich gericht.

Omdat de bewoner niet onder de indruk was sloeg de overvaller met zijn vuurwapen én pakket op de vlucht. Diverse eenheden van de politie hebben in de omgeving gezocht nar de overvaller, deze is echter niet meer aangetroffen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -