zaterdag, juli 31, 2021
20 C
Rotterdam
zaterdag 31 juli 2021

Twee gewonden bij aanrijding tussen auto en scooter Kralingse Zoom Rotterdam

Rotterdam – Omstreeks 16:45 uur kreeg de meldkamer ambulance Rotterdam – Rijnmond een melding binnen van een aanrijding tussen een auto en een scooter op de Kralingse Zoom met de kruising K.P. van der Mandelelaan. Hierop is direct een ambulance en de politie met spoed ter plaatse gekomen. Ter plaatse bleek het te gaan om een man en een vrouw welke als opzittende van een snorscooter hard ten val waren gekomen nadat zij in botsing waren gekomen met een afslaande auto toen zij vanaf de Kralingse zoom in de richting van de Abram van Rijckevorselweg reden.

Omstanders die de klap van de aanrijding gehoord hadden en een langskomende medewerker van de brandweer hebben direct eerste hulp geboden aan de slachtoffers en zich over de bestuurster van de personenauto ontfermt. Door dit handelen konden de beide slachtoffers stabiel blijven liggen in afwachting van het gealarmeerde ambulancepersoneel. Hierdoor kon de politie zich bezighouden met het maken van de afzetting zodat niemand het plaats van het ongeval kon bevuilen om eventuele sporen te vernielen.

Beide slachtoffers zijn gestabiliseerd op een wervelplank nadat men een nekkraag had om gekregen om eventueel nekletsel verder te voorkomen. Na stabilisatie zijn beide slachtoffers overgebracht naar het Erasmus MC voor verder onderzoek. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om het ongeval en de ter plaatse aangetroffen sporen in kaart te brengen.

2014-10-09 18.20.50 2014-10-09 17.37.18 2014-10-09 17.20.08 2014-10-09 17.05.31 2014-10-09 16.56.48

Related Articles

Meerdere aanhoudingen en gewonde na schietpartij Donge Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft na aanleiding van de schietpartij op de Donge in Rotterdam-Zevenkamp...

Automobilist rijdt snoeihard tegen trampaal Varkenoordseviaduct Rotterdam

0
Rotterdam - Een automobilist is zaterdagmorgen rond 08.50 uur gewond geraakt nadat hij met zijn...

Man (82) overleden na aanrijding met tram Monseigneur van Steelaan Den Haag

0
Den Haag - Bij een aanrijding met en tram op de Monseigneur van Steelaan is...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Zwaar eenzijdig ongeval bij het Varkenoordseviaduct

Zwaar eenzijdig ongeval bij het Varkenoordseviaduct [...]

Scooterrijder flink gewond na val op de Terbregseweg

Scooterrijder flink gewond na val op de Terbregseweg [...]

Schietpartij op de Donge; gewonde op de vlucht

Schietpartij op de Donge; gewonde op de vlucht [...]

Rotterdam herdenkt deportatie joden bij Loods 24

Rotterdam herdenkt deportatie joden bij Loods 24 [...]

Duncan Laurence bestormt Amerikaanse hitlijsten

Duncan Laurence bestormt Amerikaanse hitlijsten [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,007VolgersVolg