Weg gedeeltelijk dicht na ongeval met gewonde N470 Pijnacker

donderdag 9 oktober 2014 09:30

Pijnacker – De hulpdiensten werden vanmorgen gealarmeerd voor een melding van een verkeersongeval tussen Pijnacker en Bergschenhoek. Ter plaatse bleek dat er een aanrijding was ontstaan tussen twee voertuigen. Dit vond plaats tussen Pijnacker en bedrijventerrein de Boezem.

Één van de voertuigen was na het ongeval op de zijkant tot stilstand gekomen. De bestuurder hiervan zou mogelijk uit het voertuig zijn geslingerd. Dit is nog niet bevestigd. Wel is de inzittende van het voertuig naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder kwam er met alleen wat schrik goed vanaf.

De weg werd in verband met het ongeval tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Weg gedeeltelijk dicht na ongeval met gewonde N470 Pijnacker
Schrijver:

 

 

Pijnacker – De hulpdiensten werden vanmorgen gealarmeerd voor een melding van een verkeersongeval tussen Pijnacker en Bergschenhoek. Ter plaatse bleek dat er een aanrijding was ontstaan tussen twee voertuigen. Dit vond plaats tussen Pijnacker en bedrijventerrein de Boezem.

Één van de voertuigen was na het ongeval op de zijkant tot stilstand gekomen. De bestuurder hiervan zou mogelijk uit het voertuig zijn geslingerd. Dit is nog niet bevestigd. Wel is de inzittende van het voertuig naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder kwam er met alleen wat schrik goed vanaf.

De weg werd in verband met het ongeval tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!