Weg gedeeltelijk dicht na ongeval met gewonde N470 Pijnacker

Date:

Share post:

- Advertisement -

Pijnacker – De hulpdiensten werden vanmorgen gealarmeerd voor een melding van een verkeersongeval tussen Pijnacker en Bergschenhoek. Ter plaatse bleek dat er een aanrijding was ontstaan tussen twee voertuigen. Dit vond plaats tussen Pijnacker en bedrijventerrein de Boezem.

Één van de voertuigen was na het ongeval op de zijkant tot stilstand gekomen. De bestuurder hiervan zou mogelijk uit het voertuig zijn geslingerd. Dit is nog niet bevestigd. Wel is de inzittende van het voertuig naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder kwam er met alleen wat schrik goed vanaf.

De weg werd in verband met het ongeval tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd