Jongen (15) overleden na messteek door medeleerling Corbulocollege Voorburg

vrijdag 10 oktober 2014 18:45

Voorburg – Bij een steekincident op het schoolplein van het Corbulocollege aan de Van Tuyll van Serooskerkenstraat is vrijdagmiddag een 15-jarige leerling om het leven gekomen. Tijdens een ruzie werd het slachtoffer volgens omstanders in zijn nek gestoken, in de school werd direct eerste hulp verleend, ondanks de inspanningen en de inzet van twee ambulances en een Mobiel Medisch Team mocht dit niet meer baten.

Een 16-jarige jongen uit Rijswijk zou zijn aangehouden na het steekincident, deze was eveneens een leerling op het Corbulocollege. Na het steekincident zijn alle leerlingen naar huis gestuurd, getuigen zijn opgevangen door de politie. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben een nader onderzoek ingesteld naar aanleiding van het steekincident waarbij diverse sporen zijn veiliggesteld.

 

0 reacties

Jongen (15) overleden na messteek door medeleerling Corbulocollege Voorburg
Schrijver:

 

 

Voorburg – Bij een steekincident op het schoolplein van het Corbulocollege aan de Van Tuyll van Serooskerkenstraat is vrijdagmiddag een 15-jarige leerling om het leven gekomen. Tijdens een ruzie werd het slachtoffer volgens omstanders in zijn nek gestoken, in de school werd direct eerste hulp verleend, ondanks de inspanningen en de inzet van twee ambulances en een Mobiel Medisch Team mocht dit niet meer baten.

Een 16-jarige jongen uit Rijswijk zou zijn aangehouden na het steekincident, deze was eveneens een leerling op het Corbulocollege. Na het steekincident zijn alle leerlingen naar huis gestuurd, getuigen zijn opgevangen door de politie. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben een nader onderzoek ingesteld naar aanleiding van het steekincident waarbij diverse sporen zijn veiliggesteld.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!