zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Jongen (15) overleden na messteek door medeleerling Corbulocollege Voorburg

- advertentie -

Voorburg – Bij een steekincident op het schoolplein van het Corbulocollege aan de Van Tuyll van Serooskerkenstraat is vrijdagmiddag een 15-jarige leerling om het leven gekomen. Tijdens een ruzie werd het slachtoffer volgens omstanders in zijn nek gestoken, in de school werd direct eerste hulp verleend, ondanks de inspanningen en de inzet van twee ambulances en een Mobiel Medisch Team mocht dit niet meer baten.

Een 16-jarige jongen uit Rijswijk zou zijn aangehouden na het steekincident, deze was eveneens een leerling op het Corbulocollege. Na het steekincident zijn alle leerlingen naar huis gestuurd, getuigen zijn opgevangen door de politie. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben een nader onderzoek ingesteld naar aanleiding van het steekincident waarbij diverse sporen zijn veiliggesteld.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -