Fietser zwaargewond op straat aangetroffen Waterwerk Rotterdam

zaterdag 11 oktober 2014 23:50

Rotterdam – Een oudere man is zaterdagavond 11 oktober omstreeks tien over elf zwaargewond op het Waterwerk naast zijn fiets aangetroffen. Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. De man was ten val gekomen met zijn fiets en heeft daardoor hoofdletsel opgelopen. De man heeft onder andere veel bloed verloren. Een ambulance kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer.

Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, de politie hoopt dat getuigen iets gezien of gehoord hebben. Het is niet bekend of de man is aangereden of zelf is gevallen, het slachtoffer zelf was niet genoeg bij kennis om dit uit te kunnen leggen.

11-10-14-waterwerk-rtd-man-gevallen-02 11-10-14-waterwerk-rtd-man-gevallen-01

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser zwaargewond op straat aangetroffen Waterwerk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een oudere man is zaterdagavond 11 oktober omstreeks tien over elf zwaargewond op het Waterwerk naast zijn fiets aangetroffen. Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. De man was ten val gekomen met zijn fiets en heeft daardoor hoofdletsel opgelopen. De man heeft onder andere veel bloed verloren. Een ambulance kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer.

Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, de politie hoopt dat getuigen iets gezien of gehoord hebben. Het is niet bekend of de man is aangereden of zelf is gevallen, het slachtoffer zelf was niet genoeg bij kennis om dit uit te kunnen leggen.

11-10-14-waterwerk-rtd-man-gevallen-02 11-10-14-waterwerk-rtd-man-gevallen-01

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!