Fietser zwaargewond op straat aangetroffen Waterwerk Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een oudere man is zaterdagavond 11 oktober omstreeks tien over elf zwaargewond op het Waterwerk naast zijn fiets aangetroffen. Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. De man was ten val gekomen met zijn fiets en heeft daardoor hoofdletsel opgelopen. De man heeft onder andere veel bloed verloren. Een ambulance kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer.

Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, de politie hoopt dat getuigen iets gezien of gehoord hebben. Het is niet bekend of de man is aangereden of zelf is gevallen, het slachtoffer zelf was niet genoeg bij kennis om dit uit te kunnen leggen.

11-10-14-waterwerk-rtd-man-gevallen-02 11-10-14-waterwerk-rtd-man-gevallen-01

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd