RET personeel ziet berovers Violierstraat Rotterdam rijden

zaterdag 11 oktober 2014 13:13

Rotterdam – Zaterdagmiddag omstreeks 15:30 uur heeft er op de Violierstraat te Rotterdam een beroving plaatst gevonden. Twee mannen hadden met het slachtoffer afgesproken om tijdens een afspraak twee mobiele telefoons te kopen van hem.

Tijdens deze afspraak moest het slachtoffer onder bedreiging van een mes de twee mobiele telefoons afstaan aan de daders welke ook gelijk het geld wat het slachtoffer bij zich had moest afstaan. De daders sloegen hierna direct met hun auto op de vlucht en lieten het slachtoffer totaal verbouwereerd achter.

Door de politiemeldkamer werd hierop een tweet en een burgernetbericht verstuurd met een signalement van de daders alsmede een deel van het kenteken wat bekend was. Dit resulteerde binnen een half uur in een tip van een medewerker van de RET die het betrokken voertuig zag rijden.

Omstreeks 16:00 uur wisten politieagenten het voertuig met de daders tot stoppen te dwingen op het Weena en de twee inzittenden van 34 en 35 jaar aan te houden. De verdachten zijn hierna overgebracht naar het politiebureau waar de recherche de zaak verder zal oppakken. Tevens sluit de politie niet uit dat de verdachten mogelijk nog meer op hun kerfstok hebben en heeft men het voertuig voor verder onderzoek in beslag genomen.

 

0 reacties

RET personeel ziet berovers Violierstraat Rotterdam rijden
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zaterdagmiddag omstreeks 15:30 uur heeft er op de Violierstraat te Rotterdam een beroving plaatst gevonden. Twee mannen hadden met het slachtoffer afgesproken om tijdens een afspraak twee mobiele telefoons te kopen van hem.

Tijdens deze afspraak moest het slachtoffer onder bedreiging van een mes de twee mobiele telefoons afstaan aan de daders welke ook gelijk het geld wat het slachtoffer bij zich had moest afstaan. De daders sloegen hierna direct met hun auto op de vlucht en lieten het slachtoffer totaal verbouwereerd achter.

Door de politiemeldkamer werd hierop een tweet en een burgernetbericht verstuurd met een signalement van de daders alsmede een deel van het kenteken wat bekend was. Dit resulteerde binnen een half uur in een tip van een medewerker van de RET die het betrokken voertuig zag rijden.

Omstreeks 16:00 uur wisten politieagenten het voertuig met de daders tot stoppen te dwingen op het Weena en de twee inzittenden van 34 en 35 jaar aan te houden. De verdachten zijn hierna overgebracht naar het politiebureau waar de recherche de zaak verder zal oppakken. Tevens sluit de politie niet uit dat de verdachten mogelijk nog meer op hun kerfstok hebben en heeft men het voertuig voor verder onderzoek in beslag genomen.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!