RET personeel ziet berovers Violierstraat Rotterdam rijden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zaterdagmiddag omstreeks 15:30 uur heeft er op de Violierstraat te Rotterdam een beroving plaatst gevonden. Twee mannen hadden met het slachtoffer afgesproken om tijdens een afspraak twee mobiele telefoons te kopen van hem.

Tijdens deze afspraak moest het slachtoffer onder bedreiging van een mes de twee mobiele telefoons afstaan aan de daders welke ook gelijk het geld wat het slachtoffer bij zich had moest afstaan. De daders sloegen hierna direct met hun auto op de vlucht en lieten het slachtoffer totaal verbouwereerd achter.

- Advertisement -

Door de politiemeldkamer werd hierop een tweet en een burgernetbericht verstuurd met een signalement van de daders alsmede een deel van het kenteken wat bekend was. Dit resulteerde binnen een half uur in een tip van een medewerker van de RET die het betrokken voertuig zag rijden.

Omstreeks 16:00 uur wisten politieagenten het voertuig met de daders tot stoppen te dwingen op het Weena en de twee inzittenden van 34 en 35 jaar aan te houden. De verdachten zijn hierna overgebracht naar het politiebureau waar de recherche de zaak verder zal oppakken. Tevens sluit de politie niet uit dat de verdachten mogelijk nog meer op hun kerfstok hebben en heeft men het voertuig voor verder onderzoek in beslag genomen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Kat overleden door verwaarlozing Rotterdammer

Rotterdam - Afgelopen week is een kat overleden, omdat de eigenaar het diertje had verwaarloosd. Dit heeft de...

Brand in containerruimte van MFC Zuid Boerhaavestraat Rotterdam

Rotterdam - In de containerruimte van MFC Rotterdam Zuid aan de Boerhaavestraat in Rotterdam is afgelopen nacht rond...