Tram ramt auto op kruising 1e Middellandstraat Rotterdam

zaterdag 11 oktober 2014 23:59

Rotterdam – Bij een ongeval tussen een tram en auto op de 1e Middellandstraat is de automobilist zaterdagavond 11 oktober gewond geraakt. De bestuurder had waarschijnlijk de signalen van de tram niet gezien en werd vol geschept door de tram die niet meer op tijd kon remmen. De bestuurder een (Engelsman) mag van geluk spreken dat hij aan de andere kant zat. 

De tram heeft hem niet geraakt maar de auto raakte wel zwaar beschadigd. Een ambulance kwam ter plaatse om de gewonde te behandelen. Na een kort onderzoek is de auto geborgen, en de tram op eigen kracht naar de remise gereden. De schade aan de tram en auto is aanzienlijk.

IMG_3239-ASMEDIA-Tram-ongeval-WVV-04 IMG_3239-ASMEDIA-Tram-ongeval-WVV-03 IMG_3239-ASMEDIA-Tram-ongeval-WVV-02 IMG_3239-ASMEDIA-Tram-ongeval-WVV-01

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Tram ramt auto op kruising 1e Middellandstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een ongeval tussen een tram en auto op de 1e Middellandstraat is de automobilist zaterdagavond 11 oktober gewond geraakt. De bestuurder had waarschijnlijk de signalen van de tram niet gezien en werd vol geschept door de tram die niet meer op tijd kon remmen. De bestuurder een (Engelsman) mag van geluk spreken dat hij aan de andere kant zat. 

De tram heeft hem niet geraakt maar de auto raakte wel zwaar beschadigd. Een ambulance kwam ter plaatse om de gewonde te behandelen. Na een kort onderzoek is de auto geborgen, en de tram op eigen kracht naar de remise gereden. De schade aan de tram en auto is aanzienlijk.

IMG_3239-ASMEDIA-Tram-ongeval-WVV-04 IMG_3239-ASMEDIA-Tram-ongeval-WVV-03 IMG_3239-ASMEDIA-Tram-ongeval-WVV-02 IMG_3239-ASMEDIA-Tram-ongeval-WVV-01

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!