Tram ramt auto op kruising 1e Middellandstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Bij een ongeval tussen een tram en auto op de 1e Middellandstraat is de automobilist zaterdagavond 11 oktober gewond geraakt. De bestuurder had waarschijnlijk de signalen van de tram niet gezien en werd vol geschept door de tram die niet meer op tijd kon remmen. De bestuurder een (Engelsman) mag van geluk spreken dat hij aan de andere kant zat. 

De tram heeft hem niet geraakt maar de auto raakte wel zwaar beschadigd. Een ambulance kwam ter plaatse om de gewonde te behandelen. Na een kort onderzoek is de auto geborgen, en de tram op eigen kracht naar de remise gereden. De schade aan de tram en auto is aanzienlijk.

IMG_3239-ASMEDIA-Tram-ongeval-WVV-04 IMG_3239-ASMEDIA-Tram-ongeval-WVV-03 IMG_3239-ASMEDIA-Tram-ongeval-WVV-02 IMG_3239-ASMEDIA-Tram-ongeval-WVV-01

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd