Veroorzaker aanrijding taxi gaat er van door Eendrachtsplein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Omstreeks 05:28 uur zijn de politie en ambulance geallarmeerd voor een aanrijding met mogelijke gewonden met een taxi op het Eendrachtsplein te Rotterdam. Ter plaatse trof men een taxi met forse schade aan waarvan de zij airbags waren geactiveerd op de kruising met de Eendrachtsweg. Aangezien er gelukkig geen gewonden waren kon de ambulancebemanning redelijk snel weer met vervolg.

De veroorzaker van deze aanrijding een Volkswagen Golf kleur grijs met het kenteken 8-TSG-13 heeft direct de plaats van het ongeval verlaten via het Eendrachtsplein linksaf de Nieuwe Binnenweg op. Bij dit ongeval heeft de betrokken Volkswagen Golf duidelijk zichtbare schade aan de voorzijde opgelopen en mist tevens het zilveren VW logo. De politie heeft hiervoor een bericht aan alle wagens verspreid maar op dit moment is niet bekend of hij ook daadwerkelijk al is aangetroffen.

Tijdens de afhandeling van dit ongeval vond één van de inzittenden van een passerende auto het nodig om de agenten van Rotterdam West te beledigen door een niet nader te noemen woord te roepen naar hun. Dankzij goed werk van cameratoezicht werd het voertuig al snel gevonden waarna de collega’s van Rotterdam Centrum het voertuig hebben staande gehouden om de verdachte van de belediging aan te houden.

- Advertisement -

Gerelateerd