Veroorzaker aanrijding taxi gaat er van door Eendrachtsplein Rotterdam

zaterdag 11 oktober 2014 06:00

Rotterdam – Omstreeks 05:28 uur zijn de politie en ambulance geallarmeerd voor een aanrijding met mogelijke gewonden met een taxi op het Eendrachtsplein te Rotterdam. Ter plaatse trof men een taxi met forse schade aan waarvan de zij airbags waren geactiveerd op de kruising met de Eendrachtsweg. Aangezien er gelukkig geen gewonden waren kon de ambulancebemanning redelijk snel weer met vervolg.

De veroorzaker van deze aanrijding een Volkswagen Golf kleur grijs met het kenteken 8-TSG-13 heeft direct de plaats van het ongeval verlaten via het Eendrachtsplein linksaf de Nieuwe Binnenweg op. Bij dit ongeval heeft de betrokken Volkswagen Golf duidelijk zichtbare schade aan de voorzijde opgelopen en mist tevens het zilveren VW logo. De politie heeft hiervoor een bericht aan alle wagens verspreid maar op dit moment is niet bekend of hij ook daadwerkelijk al is aangetroffen.

Tijdens de afhandeling van dit ongeval vond één van de inzittenden van een passerende auto het nodig om de agenten van Rotterdam West te beledigen door een niet nader te noemen woord te roepen naar hun. Dankzij goed werk van cameratoezicht werd het voertuig al snel gevonden waarna de collega’s van Rotterdam Centrum het voertuig hebben staande gehouden om de verdachte van de belediging aan te houden.

 

0 reacties

Veroorzaker aanrijding taxi gaat er van door Eendrachtsplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Omstreeks 05:28 uur zijn de politie en ambulance geallarmeerd voor een aanrijding met mogelijke gewonden met een taxi op het Eendrachtsplein te Rotterdam. Ter plaatse trof men een taxi met forse schade aan waarvan de zij airbags waren geactiveerd op de kruising met de Eendrachtsweg. Aangezien er gelukkig geen gewonden waren kon de ambulancebemanning redelijk snel weer met vervolg.

De veroorzaker van deze aanrijding een Volkswagen Golf kleur grijs met het kenteken 8-TSG-13 heeft direct de plaats van het ongeval verlaten via het Eendrachtsplein linksaf de Nieuwe Binnenweg op. Bij dit ongeval heeft de betrokken Volkswagen Golf duidelijk zichtbare schade aan de voorzijde opgelopen en mist tevens het zilveren VW logo. De politie heeft hiervoor een bericht aan alle wagens verspreid maar op dit moment is niet bekend of hij ook daadwerkelijk al is aangetroffen.

Tijdens de afhandeling van dit ongeval vond één van de inzittenden van een passerende auto het nodig om de agenten van Rotterdam West te beledigen door een niet nader te noemen woord te roepen naar hun. Dankzij goed werk van cameratoezicht werd het voertuig al snel gevonden waarna de collega’s van Rotterdam Centrum het voertuig hebben staande gehouden om de verdachte van de belediging aan te houden.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!