Drie zwaargewonden na éénzijdig ongeval viaduct Rozenlaan Rotterdam

zondag 12 oktober 2014 19:24

Rotterdam – Bij een éénzijdig ongeval zijn zondagavond drie personen zwaargewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak reed een automobilist tegen een lantaarnpaal op het viaduct van de Rozenlaan. Vervolgens klapte de bestuurder hard op de brugleuning.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en constateerde dat de slachtoffers niet bekneld zaten. Wel hadden ze dringend medische hulp nodig, het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om de drie ambulances en een solo-ambulance te ondersteunen bij het verzorgen van de slachtoffers.  Alle slachtoffers zijn naar een ziekenhuis overgebracht. De politie brengt het ongeval in kaart. Hiervoor is het viaduct in beide richtingen afgesloten.

Foto : Ad Staal

20141012194545 20141012194542 20141012194540

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drie zwaargewonden na éénzijdig ongeval viaduct Rozenlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een éénzijdig ongeval zijn zondagavond drie personen zwaargewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak reed een automobilist tegen een lantaarnpaal op het viaduct van de Rozenlaan. Vervolgens klapte de bestuurder hard op de brugleuning.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en constateerde dat de slachtoffers niet bekneld zaten. Wel hadden ze dringend medische hulp nodig, het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om de drie ambulances en een solo-ambulance te ondersteunen bij het verzorgen van de slachtoffers.  Alle slachtoffers zijn naar een ziekenhuis overgebracht. De politie brengt het ongeval in kaart. Hiervoor is het viaduct in beide richtingen afgesloten.

Foto : Ad Staal

20141012194545 20141012194542 20141012194540

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!