Drie zwaargewonden na éénzijdig ongeval viaduct Rozenlaan Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Bij een éénzijdig ongeval zijn zondagavond drie personen zwaargewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak reed een automobilist tegen een lantaarnpaal op het viaduct van de Rozenlaan. Vervolgens klapte de bestuurder hard op de brugleuning.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en constateerde dat de slachtoffers niet bekneld zaten. Wel hadden ze dringend medische hulp nodig, het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om de drie ambulances en een solo-ambulance te ondersteunen bij het verzorgen van de slachtoffers.  Alle slachtoffers zijn naar een ziekenhuis overgebracht. De politie brengt het ongeval in kaart. Hiervoor is het viaduct in beide richtingen afgesloten.

Foto : Ad Staal

20141012194545 20141012194542 20141012194540

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd