Grote uitruk hulpdiensten om vermiste 8-jarige Richano Citroengaard Spijkenisse

zondag 12 oktober 2014 19:10

Spijkenisse – De hulpdiensten rukten zondagavond met spoed uit naar de Citroengaard om de vermiste 8-jarige Richano te gaan zoeken. Omdat men dacht dat hij wellicht in het water zou liggen werd er met duikers een onderzoek gestart in het water. Waarom hij vermist raakte is nog niet bekend.

Omdat men dacht dat hem iets was overkomen werd er dus door diverse hulpdiensten gezocht naar het jongetje. Niet heel veel later kon na onderzoek de 8-jarige jongen bij moeder thuis worden aangetroffen. De hulpdiensten zijn toen weer vertrokken. De politie zal het incident met de ouders nabespreken.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote uitruk hulpdiensten om vermiste 8-jarige Richano Citroengaard Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – De hulpdiensten rukten zondagavond met spoed uit naar de Citroengaard om de vermiste 8-jarige Richano te gaan zoeken. Omdat men dacht dat hij wellicht in het water zou liggen werd er met duikers een onderzoek gestart in het water. Waarom hij vermist raakte is nog niet bekend.

Omdat men dacht dat hem iets was overkomen werd er dus door diverse hulpdiensten gezocht naar het jongetje. Niet heel veel later kon na onderzoek de 8-jarige jongen bij moeder thuis worden aangetroffen. De hulpdiensten zijn toen weer vertrokken. De politie zal het incident met de ouders nabespreken.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!