woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Vrouw zwaargewond na val van trap Bergsingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag is een vrouw zwaargewond geraakt na een val van een trap op de Bergsingel. De vrouw verliet samen met haar vrienden een pand waarop zij door nog onbekende oorzaak voorover van de betonnen trap af viel, de situatie bleek dusdanig ernstig dat een Mobiel Medisch Team ter plaatse kwam om assistentie te verlenen aan inmiddels gearriveerd ambulancepersoneel.

Na stabilisatie door de medische hulpverleners is het slachtoffer zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, door de val liep de vrouw onder andere een aanzienlijke hoofdwond op, over andere verwondingen is niets bekend. Hoe de vrouw ten val heeft kunnen komen is niet bekend, in het ziekenhuis zal de vrouw verder worden behandeld, haar familie is inmiddels op de hoogte gesteld. Ten tijde van het incident is de Bergsingel vanaf de Bergweg voor enige tijd afgesloten geweest voor het autoverkeer.

bergsingel-rotterdam-ongeval-trap-12-10-14-wvv-02 bergsingel-rotterdam-ongeval-trap-12-10-14-wvv-03 bergsingel-rotterdam-ongeval-trap-12-10-14-wvv-01 bergsingel-rotterdam-ongeval-trap-12-10-14-wvv-04 bergsingel-rotterdam-ongeval-trap-12-10-14-wvv-05 bergsingel-rotterdam-ongeval-trap-12-10-14-wvv-06

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -