Bekeuringen rond 100% Tuning Ahoy Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Agenten hebben afgelopen weekend een verkeerscontrole gehouden rond een autofestijn, dat plaatsvond in het Rotterdamse sportpaleis Ahoy. De controle werd gehouden op zaterdag en zondag op de Vaanweg, de Oldegaarde, de Groene Kruisweg en de Zuiderparkweg. Bij de controle werd ANPR en een Radarwagen ingezet.

Er werden een aantal technische gebreken geconstateerd, zoals drie gladde banden en ook reden acht auto’s met donkere folie voor de ruiten. De eigenaren hebben dit direct verwijderd.

Er werden verschillende verkeersovertredingen geconstateerd zoals snelheid. De hoogst gemeten was 98 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Eén automobilist haalde rechts in, drie droegen geen autogordel, één negeerde een rood verkeerslicht en in één van de voertuigen zat een kind dat niet goed ‘in de gordels’ zat. Verder kreeg een automobilist een bekeuring omdat hij niet handsfree belde en een ander omdat hij over het trottoir reed.

Twee automobilisten reden zonder autoverzekering en twee anderen zonder rijbewijs. Een derde bestuurder reed in een auto terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. Twee personen stonden gesignaleerd omdat zij nog boetes moesten betalen. Eén auto werd in beslag genomen omdat deze mogelijk is omgekat

Bron : Politiepersbericht

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd