Gewonde na ongeval voor Terbregseplein A16 Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Bij een ongeval op de A16 vlak voor het Terbregseplein is maandagmorgen één gewonde gevallen. Door een nog onbekende oorzaak reden twee personenvoertuigen in de richting van Den Haag/Utrecht op elkaar.  Omdat men dacht dat er mogelijk sprake was van een beknelling werd het Mobiel Medisch Team en de brandweer opgeroepen. De traumahelikopter landde op het weggedeelte.

Ter plaatse bleek het niet te gaan om een beknelling. Wel heeft de brandweer hand- en spandiensten verleend aan het ambulancepersoneel om een invalide man uit de auto te halen. Daarvoor moest een deur worden verwijderd van het voertuig. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Als gevolg van het ongeval waren drie rijstroken afgesloten. Dit zorgde voor 10km file met een vertraging van ongeveer een uur.

Foto : Kees van den Berg

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd