Dode na frontale aanrijding Bazeldijk Meerkerk

dinsdag 14 oktober 2014 08:44

Meerkerk – Een autobestuurder is om het leven gekomen bij een ongeval. De melding van het ongeval kwam binnen op maandagavond 13 oktober 2014 net na 19.00 uur. De overleden man bleek met zijn auto frontaal tegen zijn tegenligger te zijn gebotst.

Dat gebeurde op de Bazeldijk in Meerkerk die de politie direct helemaal afsloot na de aanrijding. De automobilist van het andere voertuig is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis in Gorinchem. De politie onderzoekt de identiteit van het slachtoffer en probeert de exacte toedracht te achterhalen.

 

https://twitter.com/112Leerdam/status/521738504553136128

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na frontale aanrijding Bazeldijk Meerkerk
Schrijver:

 

 

Meerkerk – Een autobestuurder is om het leven gekomen bij een ongeval. De melding van het ongeval kwam binnen op maandagavond 13 oktober 2014 net na 19.00 uur. De overleden man bleek met zijn auto frontaal tegen zijn tegenligger te zijn gebotst.

Dat gebeurde op de Bazeldijk in Meerkerk die de politie direct helemaal afsloot na de aanrijding. De automobilist van het andere voertuig is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis in Gorinchem. De politie onderzoekt de identiteit van het slachtoffer en probeert de exacte toedracht te achterhalen.

 

https://twitter.com/112Leerdam/status/521738504553136128

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!