Flinke rook bij zolderbrand van woning Arnoldipad Schiedam

dinsdag 14 oktober 2014 19:56

Schiedam  – In een woning aan het Arnoldipad heeft dinsdagmiddag een flinke brand gewoed op de zolder een woning. Deze brand ging gepaard met flink wat rookontwikkeling. De brandweer was snel ter plaatse en ging met de bemanning van twee tankautospuiten de brand te lijf. 

Omdat het vuur mogelijk tussen de dakpannen zat zijn er wat dakpannen verwijderd. Zo konden de laatste branden delen nog worden geblust. Bij het brand vielen er geen gewonden. De oorzaak is nog onbekend.

Foto’s : Kevin Harkema meer foto’s  op 112-rijnmond.nl

20141014150133 20141014150127

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke rook bij zolderbrand van woning Arnoldipad Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam  – In een woning aan het Arnoldipad heeft dinsdagmiddag een flinke brand gewoed op de zolder een woning. Deze brand ging gepaard met flink wat rookontwikkeling. De brandweer was snel ter plaatse en ging met de bemanning van twee tankautospuiten de brand te lijf. 

Omdat het vuur mogelijk tussen de dakpannen zat zijn er wat dakpannen verwijderd. Zo konden de laatste branden delen nog worden geblust. Bij het brand vielen er geen gewonden. De oorzaak is nog onbekend.

Foto’s : Kevin Harkema meer foto’s  op 112-rijnmond.nl

20141014150133 20141014150127

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!