maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Gewonden na ongeval met vrachtwagen A29 Klaaswaal

- advertentie -

Klaaswaal – Door een ongeval op de A29 zijn dinsdagmiddag meerdere personen gewond geraakt. Een vrachtwagen en een personenauto waren betrokken bij het ongeval. Omdat één persoon buiten westen was vloog het personeel van de traumahelikopter mee naar het incident.

Ter plaatse bleek er niemand bekneld te zitten. Twee personen zijn in ieder geval per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe de andere slachtoffers eraan toe zijn. Door het ongeval was de snelweg afgesloten tussen Oud-Beijerland en Numansdorp.

Foto : Berging A Barendregt

image


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -