Gewonden na ongeval met vrachtwagen A29 Klaaswaal

dinsdag 14 oktober 2014 14:10

Klaaswaal – Door een ongeval op de A29 zijn dinsdagmiddag meerdere personen gewond geraakt. Een vrachtwagen en een personenauto waren betrokken bij het ongeval. Omdat één persoon buiten westen was vloog het personeel van de traumahelikopter mee naar het incident.

Ter plaatse bleek er niemand bekneld te zitten. Twee personen zijn in ieder geval per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe de andere slachtoffers eraan toe zijn. Door het ongeval was de snelweg afgesloten tussen Oud-Beijerland en Numansdorp.

Foto : Berging A Barendregt

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonden na ongeval met vrachtwagen A29 Klaaswaal
Schrijver:

 

 

Klaaswaal – Door een ongeval op de A29 zijn dinsdagmiddag meerdere personen gewond geraakt. Een vrachtwagen en een personenauto waren betrokken bij het ongeval. Omdat één persoon buiten westen was vloog het personeel van de traumahelikopter mee naar het incident.

Ter plaatse bleek er niemand bekneld te zitten. Twee personen zijn in ieder geval per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe de andere slachtoffers eraan toe zijn. Door het ongeval was de snelweg afgesloten tussen Oud-Beijerland en Numansdorp.

Foto : Berging A Barendregt

image

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!