Jeugd steekt olie in brand Molenschaar Strijen

dinsdag 14 oktober 2014 08:40

Strijen – De brandweer is afgelopen avond in Strijen opgeroepen voor een buitenbrand aan het molenschaar. Er bleek door de jeugd en oliebus in de brand te zijn gestoken, de brand is geblust met een hoge drukstraal en de brandweer is hierna retour kazerne gegaan.

Foto’s : Ferry Krauweel

IMG_0392 IMG_0393

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jeugd steekt olie in brand Molenschaar Strijen
Schrijver:

 

 

Strijen – De brandweer is afgelopen avond in Strijen opgeroepen voor een buitenbrand aan het molenschaar. Er bleek door de jeugd en oliebus in de brand te zijn gestoken, de brand is geblust met een hoge drukstraal en de brandweer is hierna retour kazerne gegaan.

Foto’s : Ferry Krauweel

IMG_0392 IMG_0393

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!