Kleine brand in muur tijdens renovatiewerkzaamheden Zocherstraat Rotterdam

dinsdag 14 oktober 2014 15:58

Rotterdam – De brandweer moest vanmiddag uitrukken naar de Zocherstraat voor brand in een studentenflat. Ter plaatse vertelde werkliederen dat ze bezig waren met het boren in de muur en ineens een brandlucht roken.

De brandweer stelde een onderzoek in met een warmtebeeldcamera en kon de brand lokaliseren. Een stuk muur werd verwijderd waarna het relatief kleine brand snel kon worden geblust. Waardoor de brand was ontstaan is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand in muur tijdens renovatiewerkzaamheden Zocherstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer moest vanmiddag uitrukken naar de Zocherstraat voor brand in een studentenflat. Ter plaatse vertelde werkliederen dat ze bezig waren met het boren in de muur en ineens een brandlucht roken.

De brandweer stelde een onderzoek in met een warmtebeeldcamera en kon de brand lokaliseren. Een stuk muur werd verwijderd waarna het relatief kleine brand snel kon worden geblust. Waardoor de brand was ontstaan is niet bekend.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!