Man (22) probeert agent te wurgen Vredenburg Utrecht

Date:

Deel bericht:

Utrecht – Dinsdag 14 oktober heeft de politie een agressieve verdachte aangehouden op de Vredenburg. Daarbij heeft de man getracht met een das een politieagent te wurgen. De verdachte was betrokken bij een vechtpartij met vier mannen rond 04.00 uur op de Vredenburg. De verdachte viel deze groep uit het niets aan.

Agenten ter plaatse brachten de boel onder controle toen plotseling de verdachte op een politieman afstormde en deze door middel van een das probeerde te wurgen. Vervolgens moest de gewelddadige verdachte door drie man tegen de grond gewerkt worden. Het gaat om een 22-jarige man uit Heemstede, hij is ingesloten op het bureau.

- Advertisement -

Geweld tegen hulpverleners
De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers en andere hulpverleners onacceptabel. Zij hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Lees meer over dit onderwerp op de speciale internetpagina.

Bron : Politie Persbericht

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...