Man in woning aangehouden na discriminatie handhavers Sperwerhof Capelle aan den IJssel

dinsdag 14 oktober 2014 19:12

Capelle aan den IJssel – Handhavers liepen op de Kerklaan toen zij daar vanuit een woning aan de Sperwerhof grof beledigd en gediscrimineerd werden. Een man hing in een openstaand raam en riep ziektes en andere grove kreten naar de handhavers. Die accepteerden dit niet en hielden de woning in het oog.

De politie werd voor assistentie ter plaatse verzocht om de man in de woning aan te kunnen houden. Eenmaal ter plaatse ging de politie met de handhavers op ‘bezoek’ bij de man. Na langdurig bellen en bonken op de deur, werd uiteindelijk toch open gedaan. De man in kwestie werd herkend en aangehouden als verdachte van belediging.

Hij is overgebracht naar het bureau waar hij ingesloten is voor nader verhoor. De handhavers maakten proces-verbaal op. Geweld, waaronder belediging en discriminatie, tegen ambtenaren in een publieke functie wordt niet geaccepteerd!

Foto : Handhaving Capelle aan den IJssel

IMG_20141014_070307

 

 

0 reacties

Man in woning aangehouden na discriminatie handhavers Sperwerhof Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Handhavers liepen op de Kerklaan toen zij daar vanuit een woning aan de Sperwerhof grof beledigd en gediscrimineerd werden. Een man hing in een openstaand raam en riep ziektes en andere grove kreten naar de handhavers. Die accepteerden dit niet en hielden de woning in het oog.

De politie werd voor assistentie ter plaatse verzocht om de man in de woning aan te kunnen houden. Eenmaal ter plaatse ging de politie met de handhavers op ‘bezoek’ bij de man. Na langdurig bellen en bonken op de deur, werd uiteindelijk toch open gedaan. De man in kwestie werd herkend en aangehouden als verdachte van belediging.

Hij is overgebracht naar het bureau waar hij ingesloten is voor nader verhoor. De handhavers maakten proces-verbaal op. Geweld, waaronder belediging en discriminatie, tegen ambtenaren in een publieke functie wordt niet geaccepteerd!

Foto : Handhaving Capelle aan den IJssel

IMG_20141014_070307

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!