woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Oasis of the Seas verlaat Rotterdam met veel publiek

- advertentie -

Rotterdam – De Oasis of the Seas heeft dinsdagavond de stad Rotterdam verlaten nadat deze twee weken voor onderhoud is geweest bij de scheepswerf Kepel Verolme. Een enorm publiek stond vanaf vroeg in de middag al klaar om een goed plekje te bemachtigen en zo het gigantische cruiseschip uit zwaaien voor zijn reis naar Southampton. De echte bikkels kwamen vanochtend al een kijkje nemen bij de Oasis of the Seas.

Het schip lag de gehele morgen aan de kade om de 5000 passagiers en bemanning aan boord te laten. Omstreeks 17.30 uur vertrok het schip richting Hoek van Holland om Rotterdam te verlaten.De politie hield vanaf de kades toezicht op het gebeuren. Het is niet bekend wanneer het enorme schip Rotterdam weer zal aandoen.

Foto : Patrick Kamper-Hazewindus

IMG_2117

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -