Bestuurder rijdt door na aanrijding Digna Johannaweg Hoogvliet

woensdag 15 oktober 2014 20:59
Fotograaf : Anouk Krempel

Hoogvliet – De politie is op zoek naar de verdachte van een aanrijding op de Digna Johannaweg in Hoogvliet. Daar reden twee personenvoertuigen op elkaar door een ongeval. De bestuurder van een groene BMW koos het echter het hazepad en liet het slachtoffer met verwondingen achter.

Een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer medisch te verzorgen. Deze bleek niet zo ernstig gewond en kon ter plekke worden behandeld. De politie zoekt naar een BMW met diverse schade als gevolg van een aanrijding. Zij konden echter nog niet zeggen wat voor schade het voertuig heeft opgelopen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder rijdt door na aanrijding Digna Johannaweg Hoogvliet
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Hoogvliet – De politie is op zoek naar de verdachte van een aanrijding op de Digna Johannaweg in Hoogvliet. Daar reden twee personenvoertuigen op elkaar door een ongeval. De bestuurder van een groene BMW koos het echter het hazepad en liet het slachtoffer met verwondingen achter.

Een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer medisch te verzorgen. Deze bleek niet zo ernstig gewond en kon ter plekke worden behandeld. De politie zoekt naar een BMW met diverse schade als gevolg van een aanrijding. Zij konden echter nog niet zeggen wat voor schade het voertuig heeft opgelopen.

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!