Man raakt gewond aan hand bij steekincident Doggerstraat Rotterdam

woensdag 15 oktober 2014 21:23

Rotterdam – Bij een steekincident in de Doggerstraat is donderdagavond een man gewond geraakt aan zijn hand. Na het steekincident heeft de politie direct met meerdere eenheden in de omgeving gezocht naar de dader, deze kon niet meer worden aangetroffen. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn steekwond, volgens de politie lijkt de situatie mee te vallen.

Wat zich voor het steekincident heeft afgespeeld is niet duidelijk, dit zal uit het onderzoek moeten blijken. Eventuele getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Man raakt gewond aan hand bij steekincident Doggerstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een steekincident in de Doggerstraat is donderdagavond een man gewond geraakt aan zijn hand. Na het steekincident heeft de politie direct met meerdere eenheden in de omgeving gezocht naar de dader, deze kon niet meer worden aangetroffen. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn steekwond, volgens de politie lijkt de situatie mee te vallen.

Wat zich voor het steekincident heeft afgespeeld is niet duidelijk, dit zal uit het onderzoek moeten blijken. Eventuele getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of Anoniem via 0800-7000.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!