Beschonken man aangehouden na agressie en bedreigen handhavers Kerklaan Capelle a/d IJssel

donderdag 16 oktober 2014 20:28

Capelle aan den IJssel – Op de Kerklaan te Capelle aan den IJssel hielden handhavers in burger een controle. Tijdens deze controle werd een man gespot die erg agressief en overlastgevend naar publiek reageerde. De man was ook kennelijk onder invloed van alcohol en dronk bovendien nog alcoholhoudende drank in een gebied waar een alcoholverbod geldt.

De handhavers hielden de man enige tijd in de gaten en nadat hij ook geprobeerd had met iemand te vechten werd besloten de man staande te houden. Collega’s van de politie die toevallig langs reden, werden door het burgerteam gevraagd om even in de buurt te blijven omdat de man mogelijk agressief tegen de handhavers kon reageren. Dit bleek een terecht voorgevoel.

De man was niet van plan om mee te werken en reageerde agressief naar de handhavers en de politie. Toen de man verteld werd dat hij proces-verbaal zou krijgen en verzocht werd rustig zijn weg te vervolgen, deed hij het tegenovergestelde. De man ging de handhavers en agenten grof beledigen en bedreigen. De man werd daarvoor aangehouden. De man is op het politiebureau ingesloten voor nader verhoor.

Op het politiebureau bleek dat de man ook nog gezocht werd voor een andere bedreiging van agenten eerder deze week. Die zaak wordt nu ook verder opgepakt!

Foto’s : Handhaving Capelle aan den IJssel

pol1 pol2

 

0 reacties

Beschonken man aangehouden na agressie en bedreigen handhavers Kerklaan Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Op de Kerklaan te Capelle aan den IJssel hielden handhavers in burger een controle. Tijdens deze controle werd een man gespot die erg agressief en overlastgevend naar publiek reageerde. De man was ook kennelijk onder invloed van alcohol en dronk bovendien nog alcoholhoudende drank in een gebied waar een alcoholverbod geldt.

De handhavers hielden de man enige tijd in de gaten en nadat hij ook geprobeerd had met iemand te vechten werd besloten de man staande te houden. Collega’s van de politie die toevallig langs reden, werden door het burgerteam gevraagd om even in de buurt te blijven omdat de man mogelijk agressief tegen de handhavers kon reageren. Dit bleek een terecht voorgevoel.

De man was niet van plan om mee te werken en reageerde agressief naar de handhavers en de politie. Toen de man verteld werd dat hij proces-verbaal zou krijgen en verzocht werd rustig zijn weg te vervolgen, deed hij het tegenovergestelde. De man ging de handhavers en agenten grof beledigen en bedreigen. De man werd daarvoor aangehouden. De man is op het politiebureau ingesloten voor nader verhoor.

Op het politiebureau bleek dat de man ook nog gezocht werd voor een andere bedreiging van agenten eerder deze week. Die zaak wordt nu ook verder opgepakt!

Foto’s : Handhaving Capelle aan den IJssel

pol1 pol2

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!