Fietser gewond na aanrijding Schönberglaan Capelle aan den IJssel

donderdag 16 oktober 2014 13:45

Capelle aan den IJssel – Donderdagmorgen heeft er op de kruising  Schönberglaan met Algeraweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en fietser. De fietser is in de ambulance voor de eerste zorg behandeld. Zij is voor verder onderzoek overgebracht met diverse verwonden naar het IJsselland ziekenhuis Capelle aan den IJssel.

De politie heeft de gegevens van beide partijen opgenomen.  Wat de exacte oorzaak van het ongeval is geweest zal op basis van verklaringen moeten blijken. Het verkeer heeft geen hinder ondervonden tijdens het ongeval.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_1247 IMG_1248

 

0 reacties

Fietser gewond na aanrijding Schönberglaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Donderdagmorgen heeft er op de kruising  Schönberglaan met Algeraweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en fietser. De fietser is in de ambulance voor de eerste zorg behandeld. Zij is voor verder onderzoek overgebracht met diverse verwonden naar het IJsselland ziekenhuis Capelle aan den IJssel.

De politie heeft de gegevens van beide partijen opgenomen.  Wat de exacte oorzaak van het ongeval is geweest zal op basis van verklaringen moeten blijken. Het verkeer heeft geen hinder ondervonden tijdens het ongeval.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_1247 IMG_1248

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!