Grote uitruk hulpdiensten voor verbrand broodje in magnetron Buiten Veste Wetering Hellevoetsluis

Date:

Share post:

- Advertisement -

Hellevoetsluis – De hulpdiensten zijn donderdagavond met groot materiaal en mankracht uitgerukt voor een brand in verzorgingscentrum de Buiten Veste aan de Wetering. De brandweer kreeg de melding binnen via een brandmelding en na contact bleek er mogelijk sprake van een fikse brand. Direct werd opgeschaald naar Grote Brand om meerdere eenheden ter plaatse te krijgen voor onder andere ontruiming. Ter plaatse werd er verdieping vol met rook aangetroffen. Deze verdieping werd ontruimd en de meeste bewoners waren inmiddels zelf al naar beneden gegaan.

De brandweer heeft na controle een zwartgeblakerd broodje aangetroffen en ging daarop de verdieping ventileren. Door de rook raakte één persoon lichtgewond. Deze is door ambulance personeel van medische hulp voorzien. Waardoor het broodje werd vergeten en in welke ruimte de rook was ontstaan is niet bekend.

https//twitter.com/R_Hoogstad/status/522813798202089472

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd