Vrouw levensgevaarlijk gewond bij straatroof; getuigen gezocht

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie zoekt getuigen van een straatroof waarbij woensdag een 62-jarige vrouw levensgevaarlijk gewond raakte. De straatroof vond plaats op de Vlietlaan in Rotterdam-Oost.

Even voor 14.00 uur stelden inzittenden (twee mannen, twee vrouwen) van een zwarte Volvo S40 met een Duits kenteken een vraag aan het slachtoffer. Dat was ter hoogte van de Albert Heijn op de Vlietlaan. Terwijl de vrouw zich behulpzaam naar de auto boog, rukte een van de inzittenden aan de ketting om haar hals. De auto reed vervolgens hard weg in de richting van de Gerdesiaweg. Het slachtoffer werd een paar meter meegesleurd en kwam ten val. Ze raakte ernstig gewond aan haar hoofd en is naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer is nog in levensgevaar.

- Advertisement -

De auto van de verdachten werd even later teruggevonden op de Noordeinde in Rotterdam.

De politie doet onderzoek naar deze straatroof. Was u getuige van de straatroof op de Vlietlaan, heeft u de verdachten gezien op de Noordeinde of weet u naar wie de politie op zoek is? Belt u dan a.u.b. met 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met 0800-7000.

BRON: Politie Persbericht

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...