Dode man in woning aangetroffen na inval Joliotplaats Rotterdam

zaterdag 18 oktober 2014 15:26

Rotterdam – Tijdens een instap in een woning aan de Joliotplaats hebben agenten zaterdagmiddag het stoffelijk overschot van een man aangetroffen in een woning op de twintigste verdieping. De politie deed na eerdere meldingen van onder andere buurtbewoners een instap in de woning, hier werd de man aangetroffen. Eerder deze week kwam de politie eveneens ook al ter plaatse na meldingen van overlast door een vrouw die al enkele keren aan de deur stond bij de woning.

Toen er niet open werd gedaan zou de vrouw bij meerdere woningen hebben aangebeld, dit tot grote ergernis bij de buren. Volgens buurtbewoners zou de man een alcoholist zijn, politieagenten verklaren dat het een “bekende” van hen is. Over de doodsoorzaak kon de politie nog geen uitspraken doen, leden van de forensische opsporing zijn ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen.

 

0 reacties

Dode man in woning aangetroffen na inval Joliotplaats Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Tijdens een instap in een woning aan de Joliotplaats hebben agenten zaterdagmiddag het stoffelijk overschot van een man aangetroffen in een woning op de twintigste verdieping. De politie deed na eerdere meldingen van onder andere buurtbewoners een instap in de woning, hier werd de man aangetroffen. Eerder deze week kwam de politie eveneens ook al ter plaatse na meldingen van overlast door een vrouw die al enkele keren aan de deur stond bij de woning.

Toen er niet open werd gedaan zou de vrouw bij meerdere woningen hebben aangebeld, dit tot grote ergernis bij de buren. Volgens buurtbewoners zou de man een alcoholist zijn, politieagenten verklaren dat het een “bekende” van hen is. Over de doodsoorzaak kon de politie nog geen uitspraken doen, leden van de forensische opsporing zijn ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!