Stoffelijk overschot aangetroffen in woning Adrianastraat Rotterdam

zaterdag 18 oktober 2014 15:36

Rotterdam – Zaterdagmiddag is in de Adrianastraat een stoffelijk overschot van een nog onbekend persoon aangetroffen. Na het aantreffen van het stoffelijk overschot is direct een onderzoek ingesteld, eveneens is een plaats delict gevormd in de woning. Gezien de omstandigheden waarin het slachtoffer is aangetroffen zullen medewerkers van de forensische opsporing een onderzoek instellen in de woning.

Over de identiteit van het aangetroffen lichaam konden nog geen directe uitspraken worden gedaan, uit het onderzoek zal moeten blijken hoe het slachtoffer om het leven is gekomen.

 

0 reacties

Stoffelijk overschot aangetroffen in woning Adrianastraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zaterdagmiddag is in de Adrianastraat een stoffelijk overschot van een nog onbekend persoon aangetroffen. Na het aantreffen van het stoffelijk overschot is direct een onderzoek ingesteld, eveneens is een plaats delict gevormd in de woning. Gezien de omstandigheden waarin het slachtoffer is aangetroffen zullen medewerkers van de forensische opsporing een onderzoek instellen in de woning.

Over de identiteit van het aangetroffen lichaam konden nog geen directe uitspraken worden gedaan, uit het onderzoek zal moeten blijken hoe het slachtoffer om het leven is gekomen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!