Winkels vol rook na brandstichting Raadhuisplein Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

Krimpen aan den IJssel – In de nacht van  vrijdag op zaterdag is de brandweer opgeroepen voor een brand tegen de gevel bij het winkelcentrum Crimpenhof aan het Raadhuisplein. Twee aangrenzende winkels hebben rook en roetschade opgelopen door deze brand. Met een overdrukventilator zijn beide winkels door de brandweer rookvrij gemaakt.

Stichting Salvage gaat voor de gedupeerde winkeliers verder hulpverlening opstarten. De precieze schade van de brand is nog niet bekend. De politie heeft de brand in onderzoek.Mocht u iets verdachts gezien hebben kunt u contact opnemen met de politie onder het telefoonnummer 0900-8844.
Foto’s : Jeroen van zomeren
IMG_1395 IMG_1396 IMG_1399 IMG_1403 IMG_1406
- Advertisement -

Gerelateerd