Zedendelinquent loopt tegen de lamp tijdens controle RET Prinsenlaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Zaterdagmiddag 18 oktober is een gezochte zedendelinquent tegen de lamp gelopen tijdens een controle van de RET op metrostation Prinsenlaan. Tijdens de controle bleek dat de man gezocht werd ter zake van meerdere zedendelicten, op basis hiervan kwam de politie ter plaatse om de RET te assisteren bij de staande houding van de oudere man.

Ter plaatse werden enkele gegevens van de man opgenomen, de man zou eerder al aangehouden zijn geweest voor betrokkenheid bij zedendelicten. Een persvoorlichter van eenheid Rotterdam kon zaterdagmiddag nog geen verdere uitspraken doen over het voorval.

Foto’s : Joëy Heijstek

20141018_143314 20141018_143621 Stockfoto-Joey-Politie-Vuurwapen-DHV-Uniform-Stock-Politie-Sirene

- Advertisement -

Gerelateerd