Kat mogelijk vermoord met vuurwerk Bongweg Hoogvliet

Date:

Share post:

- Advertisement -

Hoogvliet – De dierenpolitie is dringend op zoek naar de ziekelijke personen die het nodig vonden om een kat zwaar te verwonden. In de omgeving Bongweg werd een dode kat aangetroffen die ernstig verminkt was aan zijn achterwerk. Onderzoek wees uit dat de kat mogelijk in zijn achterste is opgeblazen met vuurwerk. Het beest was zo zwaar verminkt dat het geslacht niet eens meer was te herleiden. 

De politie is op zoek naar de eigenaar van het dier. Ook eventuele getuigen van het incident worden opgeroepen om zich te melden. De schoften die dit op hun geweten hebben moeten gepakt worden. Bent u toevallig de eigenaar van de kat. Het gaat om een kat die een blauw bandje droeg met daaraan een belletje.

 

https://twitter.com/POL_Lieder/status/523847230722424832

https://twitter.com/POL_Lieder/status/523847429117194240

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd