Bewoner gestoken met schroevendraaier door inbreker Griend Brielle

Date:

Share post:

Brielle – De politie is op zoek naar getuigen van een insluiping aan de Griend in Brielle. Het incident vond plaats op donderdag 16 oktober rond 13:30 uur. Tijdens de poging de inbreker in de kraag te vatten, raakte de 53-jarige bewoner licht gewond.

Het slachtoffer was thuis op het moment dat de insluiper probeerde de woning binnen te komen via een schuur. Toen de bewoner poolshoogte nam betrapte hij de insluiper waarna een worsteling ontstond. Hierbij werd het slachtoffer met een schroevendraaier in zijn zij gestoken. De insluiper wist te ontkomen.

De politie is een onderzoek gestart en heeft een duidelijk signalement van dader. Het betreft een blanke man met normaal postuur en een onverzorgd uiterlijk. Hij is tussen de 20 en 25 jaar oud en ongeveer 1.75 m. lang. Hij heeft donker onverzorgd stekelig haar en een zilverkleurige piercing onder zijn onderlip.

Getuigen gezocht
De politie vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien dat van belang kan zijn van het onderzoek, neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Bron : Politiepersbericht

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd