Gewonde na éénzijdig ongeval bij knooppunt Ridderster A16 Rotterdam

maandag 20 oktober 2014 08:34

Rotterdam – Een automobilist is maandagmorgen vroeg in de ochtend gewond geraakt na een éénzijdig ongeval op de A16. De bestuurder reed bij knooppunt Ridderkerk in plaats van de afslag richting Ridderkerk rechtdoor de groenstrook in. Hij schaafde langs de vangrail en kwam vervolgens met een flinke klap tot stilstand. Diverse hulpdiensten waaronder de brandweer en het Mobiel Medisch Team rukte uit voor het incident.

Zij hebben het ambulancepersoneel geassisteerd om het slachtoffer uit het voertuig te krijgen. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Door het ongeval werd één rijstrook afgesloten voor het verkeer.

https://twitter.com/vdgraaf_berging/status/524034477765697536/

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na éénzijdig ongeval bij knooppunt Ridderster A16 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een automobilist is maandagmorgen vroeg in de ochtend gewond geraakt na een éénzijdig ongeval op de A16. De bestuurder reed bij knooppunt Ridderkerk in plaats van de afslag richting Ridderkerk rechtdoor de groenstrook in. Hij schaafde langs de vangrail en kwam vervolgens met een flinke klap tot stilstand. Diverse hulpdiensten waaronder de brandweer en het Mobiel Medisch Team rukte uit voor het incident.

Zij hebben het ambulancepersoneel geassisteerd om het slachtoffer uit het voertuig te krijgen. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Door het ongeval werd één rijstrook afgesloten voor het verkeer.

https://twitter.com/vdgraaf_berging/status/524034477765697536/

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!