Wegpiraat crasht tijdens achtervolging met gestolen auto Averdijk Rotterdam

maandag 20 oktober 2014 19:50

Rotterdam – Politieagenten hielden maandagmiddag een man aan. Voorafgaand aan de aanhouding probeerde hij door levensgevaarlijke perikelen aan de agenten te ontsnappen. Rond tien voor vier zagen agenten een zogenaamde ‘code 300’ een gestolen auto, rijden op de A16. Ze besluiten hem een stopteken te geven. De automobilist geeft hier geen gehoor aan en gaat er in vliegende vaart vandoor.

Door het inschakelen van verschillende politievoertuigen zorgen de agenten dat de auto in beeld bleef. De automobilist probeerde de politievoertuigen te ontwijken en maakte hierbij gevaarlijke keuzes. Zo reed hij tegengesteld aan het verkeer op de A15, negeerde hij rode verkeerslichten en schampte hij geparkeerdstaande auto’s. Nadat hij met twee lekke banden de macht over het stuur verloor belandde het voertuig in de bosjes aan de Averdijk. Hier vluchtte hij een woning in.

Politieagenten zijn hem achterna gegaan en hebben de 26-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij is in de boeien geslagen en naar een politiebureau gebracht. Hier wordt hij verhoord. Het onderzoek naar de gestolen auto is opgestart.

Foto’s : IJsselmondenieuws

image

image

 

0 reacties

Wegpiraat crasht tijdens achtervolging met gestolen auto Averdijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Politieagenten hielden maandagmiddag een man aan. Voorafgaand aan de aanhouding probeerde hij door levensgevaarlijke perikelen aan de agenten te ontsnappen. Rond tien voor vier zagen agenten een zogenaamde ‘code 300’ een gestolen auto, rijden op de A16. Ze besluiten hem een stopteken te geven. De automobilist geeft hier geen gehoor aan en gaat er in vliegende vaart vandoor.

Door het inschakelen van verschillende politievoertuigen zorgen de agenten dat de auto in beeld bleef. De automobilist probeerde de politievoertuigen te ontwijken en maakte hierbij gevaarlijke keuzes. Zo reed hij tegengesteld aan het verkeer op de A15, negeerde hij rode verkeerslichten en schampte hij geparkeerdstaande auto’s. Nadat hij met twee lekke banden de macht over het stuur verloor belandde het voertuig in de bosjes aan de Averdijk. Hier vluchtte hij een woning in.

Politieagenten zijn hem achterna gegaan en hebben de 26-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij is in de boeien geslagen en naar een politiebureau gebracht. Hier wordt hij verhoord. Het onderzoek naar de gestolen auto is opgestart.

Foto’s : IJsselmondenieuws

image

image

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!