Man loopt steekwond op tijdens steekincident in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een man is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een steekincident in een woning op de Nieuwe Crooswijkseweg. Tijdens een ruzie in de woning liep de man een steekwond op, de ambulancedienst kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen aan zijn wond. Met meerdere eenheden van de politie werd een onderzoek ingesteld, niet bekend is of er een verdachte is aangehouden.

Wat de aanleiding van het steekincident is geweest zal uit een nader onderzoek moeten blijken, de man die de steekwond opliep zal na behandeling in het ziekenhuis eveneens een verklaring moeten afleggen aan de politie. In de woning waar het steekincident plaatsvond is een “plaats delict” gevormd.

- Advertisement -

Gerelateerd