Man loopt steekwond op tijdens steekincident in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

dinsdag 21 oktober 2014 18:00

Rotterdam – Een man is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een steekincident in een woning op de Nieuwe Crooswijkseweg. Tijdens een ruzie in de woning liep de man een steekwond op, de ambulancedienst kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen aan zijn wond. Met meerdere eenheden van de politie werd een onderzoek ingesteld, niet bekend is of er een verdachte is aangehouden.

Wat de aanleiding van het steekincident is geweest zal uit een nader onderzoek moeten blijken, de man die de steekwond opliep zal na behandeling in het ziekenhuis eveneens een verklaring moeten afleggen aan de politie. In de woning waar het steekincident plaatsvond is een “plaats delict” gevormd.

 

0 reacties

Man loopt steekwond op tijdens steekincident in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een steekincident in een woning op de Nieuwe Crooswijkseweg. Tijdens een ruzie in de woning liep de man een steekwond op, de ambulancedienst kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen aan zijn wond. Met meerdere eenheden van de politie werd een onderzoek ingesteld, niet bekend is of er een verdachte is aangehouden.

Wat de aanleiding van het steekincident is geweest zal uit een nader onderzoek moeten blijken, de man die de steekwond opliep zal na behandeling in het ziekenhuis eveneens een verklaring moeten afleggen aan de politie. In de woning waar het steekincident plaatsvond is een “plaats delict” gevormd.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!