Politie zoekt getuigen na laffe woningoverval op dame (78) Voorschoterlaan Rotterdam

dinsdag 21 oktober 2014 17:54
Joëy Heijstek

Rotterdam – Donderdagochtend 16 oktober is een 78-jarige vrouw in haar woning aan de Voorschoterlaan bedreigd door een man met een mes. De man ging er zonder buit vandoor, nadat de bovenbuurman afkwam op het gegil van de vrouw. De 78-jarige bewoonster liep donderdag rond 11.30 uur van haar keuken naar de woonkamer toen opeens een man in deze kamer stond. De man had een mes, richtte deze naar de vrouw en eiste dat zij de kluis openmaakte.

De bewoonster begon te roepen en te gillen, waardoor de bovenbuurman poolshoogte kwam nemen. Daarop verliet de dader direct, zonder buit, de woning. De dader betreft een man van 1.70 tot 1.75 cm lang, getinte huidskleur, gekleed in een zwarte broek, zwarte jas met daaronder een capuchon en kort zwart krullend haar. De verdachte sprak algemeen beschaafd Nederlands zonder accent. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen. Heeft u informatie, dan vragen wij u contact op te nemen via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u bellen met 0800-7000.

 

0 reacties

Politie zoekt getuigen na laffe woningoverval op dame (78) Voorschoterlaan Rotterdam
Schrijver:

 

Joëy Heijstek 

Rotterdam – Donderdagochtend 16 oktober is een 78-jarige vrouw in haar woning aan de Voorschoterlaan bedreigd door een man met een mes. De man ging er zonder buit vandoor, nadat de bovenbuurman afkwam op het gegil van de vrouw. De 78-jarige bewoonster liep donderdag rond 11.30 uur van haar keuken naar de woonkamer toen opeens een man in deze kamer stond. De man had een mes, richtte deze naar de vrouw en eiste dat zij de kluis openmaakte.

De bewoonster begon te roepen en te gillen, waardoor de bovenbuurman poolshoogte kwam nemen. Daarop verliet de dader direct, zonder buit, de woning. De dader betreft een man van 1.70 tot 1.75 cm lang, getinte huidskleur, gekleed in een zwarte broek, zwarte jas met daaronder een capuchon en kort zwart krullend haar. De verdachte sprak algemeen beschaafd Nederlands zonder accent. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen. Heeft u informatie, dan vragen wij u contact op te nemen via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u bellen met 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!