Politie zoekt getuigen na laffe woningoverval op dame (78) Voorschoterlaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Donderdagochtend 16 oktober is een 78-jarige vrouw in haar woning aan de Voorschoterlaan bedreigd door een man met een mes. De man ging er zonder buit vandoor, nadat de bovenbuurman afkwam op het gegil van de vrouw. De 78-jarige bewoonster liep donderdag rond 11.30 uur van haar keuken naar de woonkamer toen opeens een man in deze kamer stond. De man had een mes, richtte deze naar de vrouw en eiste dat zij de kluis openmaakte.

De bewoonster begon te roepen en te gillen, waardoor de bovenbuurman poolshoogte kwam nemen. Daarop verliet de dader direct, zonder buit, de woning. De dader betreft een man van 1.70 tot 1.75 cm lang, getinte huidskleur, gekleed in een zwarte broek, zwarte jas met daaronder een capuchon en kort zwart krullend haar. De verdachte sprak algemeen beschaafd Nederlands zonder accent. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen. Heeft u informatie, dan vragen wij u contact op te nemen via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u bellen met 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd