Aanhouding na vondst van wietplantage Maximiliaanstraat Rotterdam

woensdag 22 oktober 2014 13:06

Rotterdam – De politie heeft in de Maximiliaanstraat in Rotterdam-Zuid een hennepkwekerij aangetroffen. De politie had een tip gekregen en stelde een onderzoek bij het betreffende pand. In het pand werd één verdachte aangehouden. In totaal werden er ongeveer 250 planten aangetroffen. 

Het is niet bekend of er ook nog andere illegale activiteiten als stroom aftappen zijn gevonden. De politie zal de kwekerij laten ontmantelen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanhouding na vondst van wietplantage Maximiliaanstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft in de Maximiliaanstraat in Rotterdam-Zuid een hennepkwekerij aangetroffen. De politie had een tip gekregen en stelde een onderzoek bij het betreffende pand. In het pand werd één verdachte aangehouden. In totaal werden er ongeveer 250 planten aangetroffen. 

Het is niet bekend of er ook nog andere illegale activiteiten als stroom aftappen zijn gevonden. De politie zal de kwekerij laten ontmantelen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!