Duo overvalt McDonald’s Coolsingel Rotterdam

woensdag 22 oktober 2014 10:29

Rotterdam – De medewerkers van de McDonald’s op de Coolsingel zijn in de nacht van dinsdag op woensdag het slachtoffer geworden van een overval. Twee mannen kwamen rond 02.00 uur naar het pand toe, één van hen bleef buiten staan en de andere man ging naar binnen. Eenmaal binnen bedreigde hij het personeel met een steekwapen en deed een greep in de kassa. 

Na hun daad gingen de twee er in onbekende richting vandoor. Op dit moment ontbreekt van hen nog ieder spoor. Bij het incident raakte er niemand gewond. De politie doet onderzoek naar de twee verdachten.

Foto : Google Streetview

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Duo overvalt McDonald’s Coolsingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De medewerkers van de McDonald’s op de Coolsingel zijn in de nacht van dinsdag op woensdag het slachtoffer geworden van een overval. Twee mannen kwamen rond 02.00 uur naar het pand toe, één van hen bleef buiten staan en de andere man ging naar binnen. Eenmaal binnen bedreigde hij het personeel met een steekwapen en deed een greep in de kassa. 

Na hun daad gingen de twee er in onbekende richting vandoor. Op dit moment ontbreekt van hen nog ieder spoor. Bij het incident raakte er niemand gewond. De politie doet onderzoek naar de twee verdachten.

Foto : Google Streetview

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!