Hulpdiensten in de problemen door foutparkeerders Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Krimpen aan den IJssel – Dinsdagavond heeft de wethouder Gerrit Boudesteijn van de gemeente Krimpen aan den IJssel samen met de brandweer  en politie wijkteam Krimpen een schouw gemaakt met de brandweervoertuig. In vele straten blijkt een brandweervoertuig problemen te hebben met de doorgang door foutparkeerders in de Krimpense straten. Dit onder andere in de wijk oud Krimpen.

De wethouder heeft op straat met diverse bewoners gepraat en gaat dit neemt dit mee voor overleggen . Met deze schouw gaat de gemeente alles inventariseren en waar dit kan de straat beter in te kunnen richten.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_1460 IMG_1459 IMG_1444

- Advertisement -

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd