Hulpdiensten in de problemen door foutparkeerders Krimpen aan den IJssel

woensdag 22 oktober 2014 23:06

Krimpen aan den IJssel – Dinsdagavond heeft de wethouder Gerrit Boudesteijn van de gemeente Krimpen aan den IJssel samen met de brandweer  en politie wijkteam Krimpen een schouw gemaakt met de brandweervoertuig. In vele straten blijkt een brandweervoertuig problemen te hebben met de doorgang door foutparkeerders in de Krimpense straten. Dit onder andere in de wijk oud Krimpen.

De wethouder heeft op straat met diverse bewoners gepraat en gaat dit neemt dit mee voor overleggen . Met deze schouw gaat de gemeente alles inventariseren en waar dit kan de straat beter in te kunnen richten.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_1460 IMG_1459 IMG_1444

 

1 Reactie

  1. Willem Nieuwerf

    Gewoon wegdrukken die auto dan leren ze het wel af om zo te parkeren

Hulpdiensten in de problemen door foutparkeerders Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Dinsdagavond heeft de wethouder Gerrit Boudesteijn van de gemeente Krimpen aan den IJssel samen met de brandweer  en politie wijkteam Krimpen een schouw gemaakt met de brandweervoertuig. In vele straten blijkt een brandweervoertuig problemen te hebben met de doorgang door foutparkeerders in de Krimpense straten. Dit onder andere in de wijk oud Krimpen.

De wethouder heeft op straat met diverse bewoners gepraat en gaat dit neemt dit mee voor overleggen . Met deze schouw gaat de gemeente alles inventariseren en waar dit kan de straat beter in te kunnen richten.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_1460 IMG_1459 IMG_1444

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!