Steek- en schietpartij bij verkeersruzie in Den Haag

Date:

Share post:

Den Haag – De politie ontving rond 10.30 uur een melding van een schietincident op het Soestdijkseplein. Het lijkt alsof er een verkeersruzie aan vooraf gegaan is die uit de hand is gelopen. Twee automobilisten kregen ruzie op het Valkenbosplein. Op het Soestdijkseplein kwam het tot een confrontatie waarbij de ene bestuurder de ander bedreigde met mogelijk een ijzeren staaf.

De andere bestuurder trok hierop een vuurwapen en schoot. Vervolgens reden de twee wederom achter elkaar aan waardoor een aanrijding onstond met verschillende voertuigen op de Erasmusweg nabij Station Moerwijk. Hierbij vluchtte een van de twee bestuurders, de politie is naar hem op zoek.

De andere bestuurder raakte gewond en is vervoerd naar het ziekenhuis. Ook een tweede persoon raakte gewond bij de aanrijding, deze is ook vervoerd. De politie heeft op twee locaties plaats-delict gemaakt en hoort verschillende getuigen. Meer informatie volgt zodra bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd