Storing met de Erasmusbrug in Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Door een storing met de Erasmusbrug willen de slagbomen en de klep niet meer omhoog gaan. De eerste storing ontstond omstreeks 11.00 uur toen een boot de brug moest passeren. De slagbomen gingen wel naar beneden maar het brugdek weigerde dienst. Direct daarna bleek dat de slagbomen ook niet meer konden worden geopend.

Een monteur kwam ter plaatse om de bomen handmatig te openen. Zo kon het wachtende verkeer de brug verlaten. Medewerkers van handhaving hebben vervolgens het verkeer aan beide zijden een omleidingsroute opgestuurd. Hoe lang de storing gaat duren is niet bekend. De brug kampt de laatste tijd met wel meer storingen. Door de storing is het erg druk op de Willemsbrug en de Maastunnel.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd