Storing met de Erasmusbrug in Rotterdam

woensdag 22 oktober 2014 14:55

Rotterdam – Door een storing met de Erasmusbrug willen de slagbomen en de klep niet meer omhoog gaan. De eerste storing ontstond omstreeks 11.00 uur toen een boot de brug moest passeren. De slagbomen gingen wel naar beneden maar het brugdek weigerde dienst. Direct daarna bleek dat de slagbomen ook niet meer konden worden geopend.

Een monteur kwam ter plaatse om de bomen handmatig te openen. Zo kon het wachtende verkeer de brug verlaten. Medewerkers van handhaving hebben vervolgens het verkeer aan beide zijden een omleidingsroute opgestuurd. Hoe lang de storing gaat duren is niet bekend. De brug kampt de laatste tijd met wel meer storingen. Door de storing is het erg druk op de Willemsbrug en de Maastunnel.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Storing met de Erasmusbrug in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Door een storing met de Erasmusbrug willen de slagbomen en de klep niet meer omhoog gaan. De eerste storing ontstond omstreeks 11.00 uur toen een boot de brug moest passeren. De slagbomen gingen wel naar beneden maar het brugdek weigerde dienst. Direct daarna bleek dat de slagbomen ook niet meer konden worden geopend.

Een monteur kwam ter plaatse om de bomen handmatig te openen. Zo kon het wachtende verkeer de brug verlaten. Medewerkers van handhaving hebben vervolgens het verkeer aan beide zijden een omleidingsroute opgestuurd. Hoe lang de storing gaat duren is niet bekend. De brug kampt de laatste tijd met wel meer storingen. Door de storing is het erg druk op de Willemsbrug en de Maastunnel.

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!