Weg gedeeltelijk afgesloten door vrachtwagen met pech Algeraweg Capelle aan den IJssel

woensdag 22 oktober 2014 23:10

Capelle aan den IJssel – Woensdagavond rond de klok van 19:00 uur heeft een vrachtauto met oplegger pech gekregen op de Algeraweg. De chauffeur heeft een monteur gebeld om het euvel aan de vrachtwagen te verhelpen. Door een gebroken as was dit niet mogelijk. Een grote takelwagen heeft de vrachtwagen weggesleept. Handhaving Capelle was aanwezig om een rijbaan af te zetten zodat er veilig gewerkt kon worden.Om 21:30 uur zijn deze rijbanen weer vrijgegeven.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_1620 IMG_1610 IMG_1605 IMG_1596 IMG_1595 IMG_1583

 

0 reacties

Weg gedeeltelijk afgesloten door vrachtwagen met pech Algeraweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Woensdagavond rond de klok van 19:00 uur heeft een vrachtauto met oplegger pech gekregen op de Algeraweg. De chauffeur heeft een monteur gebeld om het euvel aan de vrachtwagen te verhelpen. Door een gebroken as was dit niet mogelijk. Een grote takelwagen heeft de vrachtwagen weggesleept. Handhaving Capelle was aanwezig om een rijbaan af te zetten zodat er veilig gewerkt kon worden.Om 21:30 uur zijn deze rijbanen weer vrijgegeven.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_1620 IMG_1610 IMG_1605 IMG_1596 IMG_1595 IMG_1583

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!