Vader en kinderen aangehouden met nepvuurwapen Rottebandreef Rotterdam

donderdag 23 oktober 2014 18:38

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond een vader met twee kinderen aangehouden op de Rottebandreef. Met meerdere eenheden ging de politie ter plaatse na een vuurwapenmelding, er zou geschoten worden vanuit een auto. Middels een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten konden zij worden aangehouden.

Uit onderzoek bleek dat het “vuurwapen” slechts een imitatie was en alleen plastic balletjes kan afvuren waarmee vanuit de auto zou geschoten zijn. Het nep-vuurwapen is in beslag genomen en zal worden vernietigd, of er voor de vader een proces verbaal volgt is niet bekend.

 

0 reacties

Vader en kinderen aangehouden met nepvuurwapen Rottebandreef Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond een vader met twee kinderen aangehouden op de Rottebandreef. Met meerdere eenheden ging de politie ter plaatse na een vuurwapenmelding, er zou geschoten worden vanuit een auto. Middels een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten konden zij worden aangehouden.

Uit onderzoek bleek dat het “vuurwapen” slechts een imitatie was en alleen plastic balletjes kan afvuren waarmee vanuit de auto zou geschoten zijn. Het nep-vuurwapen is in beslag genomen en zal worden vernietigd, of er voor de vader een proces verbaal volgt is niet bekend.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!