Wegwerker overleden door ongeval met vrachtwagen A12 Woerden

Date:

Share post:

- Advertisement -

Woerden – Een wegwerker op de A12 is donderdagochtend om het leven gekomen toen hij werd aangereden door een vrachtwagen. De wegwerkers waren bezig nabij een pijlwagen waar de chauffeur op inreed. Een andere wegwerker raakte zwaargewond en moest met spoed naar een ziekenhuis worden gebracht. De vrachtwagenchauffeur raakte zelf door het ongeval ook zwaargewond. Het ongeluk gebeurde in de richting van Rotterdam.

Door het ongeval is de A12 richting Rotterdam/Den Haag bij Woerden afgesloten. De politie bezig met een sporenonderzoek. Het verkeer wordt omgeleid richting de A4 en de A15. Op die wegen is een behoorlijke drukte ontstaan en de vertragingen lopen op van 30 minuten tot ruim een uur. Hoelang het onderzoek nog gaat duren is niet bekend.

https://twitter.com/VermeulenIM/status/525158518173995008/

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd