Mogelijke ramkraak ING bank Sint Jorisstraat Ridderkerk

vrijdag 24 oktober 2014 09:00

Ridderkerk – Omstreeks 03:26 uur zijn brandweer en politie geallarmeerd voor een auto brand aan de Sint Jorisstraat te Ridderkerk welke na enkele minuten al werd opgeschaald naar middel brand. Ter plaatse bleek de auto dwars over de weg te staan op de Kerksingel ingeklemd tussen een paaltje haaks op het ING filiaal bij de pinautomaat.

Gelet op het feit dat het voertuig op dit tijdstip, op deze vreemde manier van parkeren in brand stond, deed het vermoeden rijzen dat de inzittenden met een aanzekerheid grenzende waarschijnlijkheid, de intentie hebben gehad om de toegangsdeur te rammen om zodoende bij de achterzijde van de geldautomaten te komen. De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek gedaan en het betrokken voertuig veilig gesteld voor nader onderzoek.

Zie foto’s op brandweer Ridderkerk op Twitter

 

0 reacties

Mogelijke ramkraak ING bank Sint Jorisstraat Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – Omstreeks 03:26 uur zijn brandweer en politie geallarmeerd voor een auto brand aan de Sint Jorisstraat te Ridderkerk welke na enkele minuten al werd opgeschaald naar middel brand. Ter plaatse bleek de auto dwars over de weg te staan op de Kerksingel ingeklemd tussen een paaltje haaks op het ING filiaal bij de pinautomaat.

Gelet op het feit dat het voertuig op dit tijdstip, op deze vreemde manier van parkeren in brand stond, deed het vermoeden rijzen dat de inzittenden met een aanzekerheid grenzende waarschijnlijkheid, de intentie hebben gehad om de toegangsdeur te rammen om zodoende bij de achterzijde van de geldautomaten te komen. De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek gedaan en het betrokken voertuig veilig gesteld voor nader onderzoek.

Zie foto’s op brandweer Ridderkerk op Twitter

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!